VARPU _grey
VARPU _grey
VARPU _grey
VARPU _grey
VARPU _grey
VARPU _grey
VARPU _grey

VARPU _grey

139,00 €
sis. 24 % ALV
merinovillapusero

Tummanharmaa meleerattu ihanan pehmeä ja lämmin 100% mulesingvapaa merinovillaneulospusero on neulottu ja ommeltu Suomessa. 

Onesize-koko

Perusmallinen jokapäivän käyttöneule. Puserossa on pääntiellä ja hihansuissa 'resorit' ja se sopii yhdistettäväksi sekä hameen että housujen kanssa. Helmassa on käänne ja se on edestä aavistuksen lyhyempi. 

Onesize koko sopii yleensä S-L-kokoisille, katso puseron mitat kuvasta ja vertaa omiin mittoihisi, pusero toimii hyvin hieman väljänä sekä niukempana mallina sillä merinovilla joustaa hyvin.


Merinovillan hoito-ohjeet:

Ensisijaisesti suositellaan tuuletusta, mutta jos neuleesi vaatii pesua niin pese 30-asteisessa vedessä joko käsin taipesukoneen villapesuohjelmalla käyttäen nestemäistä villan pesuun tarkoitettua pesuainetta.

Pese neule nurinpäin käännettynä. Älä hankaa vaan puristele varovasti. Neuletta ei saa liottaa. Pesu- ja huuhteluveden lämpötilan tulee olla sama koko ajan. Huuhtele huolellisesti ja taputtele liika vesi neuleesta käärimällä se pyyhkeen väliin.

Muotoile neule kuosiinsa ja kuivaa neule tasossa.Silitä nurjalta puolelta yhden pisteen lämmöllä, voit käyttää höyryä.

Mikäli neuleeseen syntyy nyppyjä kannattaa neule pestä ja silittää [pesuja silitys tiivistää neuleen kuitua ja ehkäisee nyppyjen muodotumista]. Voit myös käyttää nukanpoistoon soveltuvaa nukkakampaa tai paristokäyttöistä nukanpoistajaa, mutta varovasti.

Säilytä neule kesän yli huollettuna esimerkiksi isossa minigrip-pussissa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.