KUURA

 KUURA
 KUURA  KUURA  KUURA  KUURA  KUURA  KUURA  KUURA

villakangastakki

289,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

80% villa / 20% polyester  [deadstock materiaali]

vuori: polyester

Pitkässä villakangastakissa on kaksilukkoinen vetoketju joka aukeaa myös alhaalta. Takki on malliltaan väljä nk. oversize-malli ja siinä on pudotettu olkalinja. Edessä on isot pyöristetyt paikkataskut. Takana on vastalaskos joka tuo mukavasti lisää väljyyttä. Mukava huppu suojaa talven viimoilta. Takissa on "silkkivuori" ja sen alle mahtuu hyvin villatakki lämmittämään kylmempinä päivinä. Mukana tulee vyö, mutta takki toimii myös hyvin ilman vyötä.

koot S/M ja M/L - HUOM! takki on malliltaan oversize, eli siinä  on hyvin väljyyttä. Tarkista takin mitat kuvasta ja vertaa omiin mittoihisi (tai sopivan kokoiseen takkiin). Toivotun väljyyden mukaan voit valita itsellesi sopivan koon, kokomerkinnät S/M ja M/L on vain suuntaa antavia. Mikäli et saa mitattua niin suuntaa antava kokoehdotus:  jos käytät normaalisti kokoa 36-40 on S/M sopiva, jos kokosi on 40-44 on M/L sopiva.  

Takki valmistetaan tilauksesta, joten jos haluat esim. muuttaa hihan/helman pituutta niin laita tilauksen yhteydessä viestikenttään haluamasi muutos, pienet muutokset siältyvät hintaan. Toimitusaika takille on noin viikko.