ILSE

 ILSE
 ILSE  ILSE  ILSE  ILSE  ILSE  ILSE  ILSE  ILSE

merinovillamekko

118,30 €
169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Musta ihanan pehmeä 100% mulesingvapaa merinovillaneulosmekko on neulottu ja ommeltu Suomessa.

Mekko on malliltaan väljäjkö ja hieman laatikkomainen. Ilse on Ingridin siskomekko, molemmat mallit valmistetaan samalla kaavalla vain pääntie on näissä erilainen. Ilsessä korkea poolokaulus on sopivan löysä ja lämmittää mukavasti pakkasella. Pitkät ja kapeahkot hihat, hihansuissa 'resorit'. Mekon sivusaumoissa on taskut ja takana on pitkittäissauma. Mekon mukana tulee neulevyö, mutta mekko toimii mainiosti ilman vyötäkin. Mekon voit yhdistää leggareiden tai sukkisten kanssa .

Katso mekon mitat kuvasta ja vertaa omiin mittoihisi.


Merinovillan hoito-ohjeet:

Ensisijaisesti suositellaan tuuletusta, mutta jos neuleesi vaatii pesua niin pese 30-asteisessa vedessä joko käsin taipesukoneen villapesuohjelmalla käyttäen nestemäistä villan pesuun tarkoitettua pesuainetta.

Pese neule nurinpäin käännettynä. Älä hankaa vaan puristele varovasti. Neuletta ei saa liottaa. Pesu- ja huuhteluveden lämpötilan tulee olla sama koko ajan. Huuhtele huolellisesti ja taputtele liika vesi neuleesta käärimällä se pyyhkeen väliin.

Muotoile neule kuosiinsa ja kuivaa neule tasossa.Silitä nurjalta puolelta yhden pisteen lämmöllä, voit käyttää höyryä.

Mikäli neuleeseen syntyy nyppyjä kannattaa neule pestä ja silittää [pesuja silitys tiivistää neuleen kuitua ja ehkäisee nyppyjen muodotumista]. Voit myös käyttää nukanpoistoon soveltuvaa nukkakampaa tai paristokäyttöistä nukanpoistajaa, mutta varovasti.

Säilytä neule kesän yli huollettuna esimerkiksi isossa minigrip-pussissa.