UNNE

 UNNE
 UNNE  UNNE  UNNE  UNNE  UNNE  UNNE  UNNE

merinovillamekko

118,30 €
169,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Musta ihanan pehmeä 100% mulesingvapaa merinovillaneulosmekko on neulottu ja ommeltu Suomessa.

Mekko on malliltaan väljähkö ja siinä on edessä sivuilla taskut. Hihoissa on 'resorit' ja takana on pitkittäissauma. Mekko on monikäyttöinen arjenpelastaja, yhdistä leggareiden tai sukkisten kanssa.

Katso mekon mitat kuvasta ja vertaa omiin mittoihisi, väljyyttä on suunniteltu lantiolle noin 15-20 cm, mutta vähempikin riittää sillä mekko toimii myös hieman niukempana mallina.


Merinovillan hoito-ohjeet:

Ensisijaisesti suositellaan tuuletusta, mutta jos neuleesi vaatii pesua niin pese 30-asteisessa vedessä joko käsin taipesukoneen villapesuohjelmalla käyttäen nestemäistä villan pesuun tarkoitettua pesuainetta.

Pese neule nurinpäin käännettynä. Älä hankaa vaan puristele varovasti. Neuletta ei saa liottaa. Pesu- ja huuhteluveden lämpötilan tulee olla sama koko ajan. Huuhtele huolellisesti ja taputtele liika vesi neuleesta käärimällä se pyyhkeen väliin.

Muotoile neule kuosiinsa ja kuivaa neule tasossa.Silitä nurjalta puolelta yhden pisteen lämmöllä, voit käyttää höyryä.

Mikäli neuleeseen syntyy nyppyjä kannattaa neule pestä ja silittää [pesuja silitys tiivistää neuleen kuitua ja ehkäisee nyppyjen muodotumista]. Voit myös käyttää nukanpoistoon soveltuvaa nukkakampaa tai paristokäyttöistä nukanpoistajaa, mutta varovasti.

Säilytä neule kesän yli huollettuna esimerkiksi isossa minigrip-pussissa.