VOIMASSA 24.2.2019 ALKAEN


YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy Phenomenon/Sanna Hopiavuori, y-tunnus: 1505085-2.

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 


TOIMITUS

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita. Tilaustuotteiden toimitusaika 2-3 viikkoa. Mikäli tarvitset nopeampaaa toimitusaikaa, ota yhteyttä, yleensä se järjestyy.


TILAAMINEN

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut (0€) sekä tilatut tuotteet. 

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaamista varten sinun pitää luoda asiakastili, josta voit seurata tekemiäsi tilauksia. Asiakastilin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

MAKSUTAVAT:

KLARNA CHECKOUT VERKKOMAKSUT

Klarna Checkout sisältää kaikki Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut). 

https://www.klarna.com/fi/

https://www.klarna.com/fi/ehdot/


TOIMITUSKULUT

Postikulut Suomeen 0€. Kaikki tuotteet toimitetaan ilman postikuluja Suomeen, mikäli haluat toimituksen Suomen ulkopuolelle, otathan yhteyttä.

 

PALAUTUKSET

Tuotteillaon 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä. Tilaustuotteilla (omien mittojen/toiveiden mukaan tehdyt tuotteet tai muutokset tuotteessa) ei ole palautusoikeutta (muutokset/korjaukset on mahdollisia). 

Ilmoitathan palautuksestasi sähköpostitse (sanna.hopiavuori@gmail.com) jotta tiedämme tulevasta palautuksesta. Palautuskuluista vastaa asiakas eli tilaaja. Mikäli tuotetta korjataan asiakkaalle sopivaksi/vaihdetaan toiseen/reklamaatiot: hyvitämme postikulut. Emme vastaanota postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Ilmoitamme sinulle kun palautus on saapunut perille. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle Klarna checkoutin kautta joko asiakkaan tilille tai jos maksutapana on ollut lasku niin maksu hyvitetään laskun summalle.


Palautusvaihtoehdot:

Postipaketti: Normaali postipaketti, varmista että vastaanottajan puhelinnumero ( 044 257 1053 ) on osoitetiedoissa.

Edullisin tapa lähettää paketti on käyttää Postin sovellusta tai verkkokauppaa. Voit lähettää paketin Helposti-koodilla, et tarvitse tulostinta.

HUOM! Pakettia ei saa ohjata LAIHIALLE! Jos paketti pitää ohjata, ohjaa: POSTI KOSKENKORVA. 


Kirjeposti: Voit lähettää palautuksen myös kirjeenä mikäli tuote mahtuu kirjepostin mittoihin.


Ärrä-paketti/pussi: R-Kioski ILMAJOKI


Palautusosoite postipaketille ja ärräpaketille:

Sanna Hopiavuori

Tampereentie 2597

66470 JUKAJA

puh. 044 257 1053