Toimitusehdot

VOIMASSA 23.10.2021 ALKAEN


YLEISTÄ

Verkkokaupan tuotteita myy Phenomenon/Sanna Hopiavuori, y-tunnus: 1505085-2.

Kaikki tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 


TOIMITUS

Tuotteiden toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita. Tilaustuotteiden toimitusaika 2-3 viikkoa. Mikäli tarvitset nopeampaaa toimitusaikaa, ota yhteyttä, yleensä se järjestyy. Toimituksesta ei tule erillistä postin seurantakoodia. Suosittelemme lataamaan OMAPOSTI-sovelluksen, sovellukseen tulee  automaattisesti seurantatunnus lähetyksellesi. Mikäli tarvitset erikseen lähetystunnuksen, laita sähköpostilla viesti.


TILAAMINEN

Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaamista varten sinun pitää luoda asiakastili, josta voit seurata tekemiäsi tilauksia. Asiakastilin tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

MAKSUTAVAT:

KLARNA CHECKOUT VERKKOMAKSU

Valitse itsellesi sopiva maksutapa:

Verkkopankkimaksu,  korttimaksu ja Klarnan suoramaksu. 

Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut). 

https://www.klarna.com/fi/

https://www.klarna.com/fi/ehdot/


TOIMITUSKULUT

Postikulut Suomeen 0€ yli 50€ tilaukselle, alle 50€ tilauksen postikulut 4€. Mikäli haluat toimituksen Suomen ulkopuolelle, otathan yhteyttä.

 

PALAUTUKSET

Tuotteillaon 14 vrk:n palautusoikeus. Tuotteet tulee palauttaa puhtaina ja käyttämättöminä. Mikäli palautettava tuote on epäsiisti pidätämme oikeuden periä tuotteen puhdistuksesta aiheutuneet kulut. Tuotteen puhdistuksesta (lemmikkieläinten karvat, hiukset, lika ym. vastaavat epäsiisteydet) veloitamme 20€/tuote. Huomioi myös että tuotteen tulee olla moitteeton myös nurjalta puolelta. Jos tuote on myyntikelvoton, emme voi vastaanottaa palautusta. Asiakas vastaa tuotteen takaisinlähettämisestä aiheutuvat kulut. Tilaustuotteilla (omien mittojen/toiveiden mukaan tehdyt tuotteet tai muutokset tuotteessa) ei ole palautusoikeutta (muutokset/korjaukset on mahdollisia). 

Ilmoitathan palautuksestasi sähköpostitse (sanna.hopiavuori@gmail.com) jotta tiedämme tulevasta palautuksesta. Palautuskuluista vastaa asiakas eli tilaaja. Mikäli tuotteessa on virhe/reklamoitavaa, hyvitämme postikulut. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai malliin, hyvitämme postikulut edullisimpien postikulujen mukaan (esim. S-koon paketti, hyvitys 6,90€). Emme vastaanota postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Noutamattomasta paketista veloitetaan käsittelykulut 15€.

Ilmoitamme sinulle kun palautus on saapunut perille. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle Klarna checkoutin kautta joko asiakkaan tilille tai jos maksutapana on ollut lasku niin maksu hyvitetään laskun summalle.


HUOM! Pakettia ei saa ohjata LAIHIALLE! 


Palautusosoite postipaketille (S-XL-koot. Huom! Ei koske Xs-pakettia)

Sanna Hopiavuori

Postin automaatti, S-market Ilmajoki 

Kauppatie 20, 60804 Ilmajoki

044 257 1053


Palautusosoite Ärräpaketille:

Ärrä-paketti/pussi: R-Kioski ILMAJOKI

Sanna Hopiavuori

Tampereentie 2597

66470 Jukaja

0442571053


Palautusosoite kirjeelle ja XS-paketille:

Sanna Hopiavuori

Tampereentie 2597

66470 Jukaja

0442571053